HTML

Könyvet szeretnél ajándékozni? Segítek!

Szeretnéd könyvvel meglepni szertteidet, de nehéz a választás? Segítek! A könyvekről további részleteket a www.inkakonyvek.hu oldalon olvashatsz.

Friss topikok

Archívum

2013.11.19. 15:15 _INKA_

Joanne.K.Rowling: Harry Potter und der Gefangene von Askaban

a0077_1_1384870117.jpg_692x1024

A jól ismert Harry Potter kötetek olvasása kitűnő lehetőség a német nyelv gyakorlására! Lepje meg gyermekét, ismerősét ezzel a kötettel! A könyv használt, de nagyon szép, megkímélt állapotban van. Újszerű hatást kelt, így kimondottan alkalmas ajándékozásra is! 

A könyvet az eredeti ár feléért, br. 1990,-Ft-ért vásárolhatja meg az alábbi könyváruházban: www.inkakonyvek.hu

A KÖNYV ELKELT, JELENLEG NEM VÁSÁROLHATÓ!! 

A könyv főhősével már megismerkedhettek az olvasók a Harry Potter és a bölcsek köve, valamint a Harry Potter és a titkok kamrája című könyvekben. A hétkötetesre tervezett meseregény sorozat e harmadik kötete is hatalmas sikert aratott. A New York Times bestseller listájának első három helyét hetekig a három Harry Potter könyv foglalta el.A gyermekirodalom új csodája. Az ifjú varázsló hőstettei mágikusan hatnak gyermekre és felnőttre egyaránt.

Szólj hozzá!

Címkék: könyv német ajándék Harry Potter ajándék könyv http://inkakonyvek.hu/ J. K. Rowling


A bejegyzés trackback címe:

https://ajandek-konyv.blog.hu/api/trackback/id/tr615644075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása