HTML

Könyvet szeretnél ajándékozni? Segítek!

Szeretnéd könyvvel meglepni szertteidet, de nehéz a választás? Segítek! A könyvekről további részleteket a www.inkakonyvek.hu oldalon olvashatsz.

Friss topikok

Archívum

2013.11.19. 14:49 _INKA_

Ajándék könyv gyerekeknek! Christine Nöstlinger: Villa Henriette

a0051_1_1384868483.jpg_666x1024

Német nyelvű használt könyv nagyon jó állapotban! Ajándékozásra is alkalmas! A könyv ára: br. 1150,-Ft + szállítási/postázási ktg. 

A könyvről további részletet, képeket itt találsz: Könyv részletek!

További német nyelvű használt könyvek: www.inkakonyvek.hu

Magyar nyelvű ismertető:

Két fiú ül a nappaliban, egymás mellett a kanapén, mint két kőszobor. Egyikük a bal szélre húzódva, másikuk a jobb szélre. Együtt jöttek, de azóta egy árva kukkot sem szólnak egymáshoz. Végsőkig elszánt az arckifejezésük, mintha legalábbis az életükért kellene megküzdeniük. Könyvünk hősnőjét, Mariechent várják: döntsön végre, melyiküket választja. Stefan vagy Konrad? Konrad vagy Stefan? Azt hinnénk, Mariechen irigylésre méltó helyzetben van, nem egy olvasó bizonyára szívesen cserélne vele. Pedig neki sem Könnyű. Hóbortos nagymamája ezúttal komolyan veszélybe sodorta közös otthonukat, a Henriett villát.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsonyi ajándék ajándék könyv http://inkakonyvek.hu/ Christine Nöstlinger


A bejegyzés trackback címe:

https://ajandek-konyv.blog.hu/api/trackback/id/tr1005644030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása